Gegevens

Multiwood BV, hierna genoemd Christiaens Yvan
Neerbeekstraat 23
8572 Anzegem-Kaster
T 056 77 45 02
BE0476101239
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Onverminderd de algemene voorwaarden van Christiaerns Yvan geldt: 

1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Christiaens Yvan kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Christiaens Yvan. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Christiaens Yvan verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Christiaens Yvan

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Christiaens Yvan-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Christiaens Yvan-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Christiaens Yvan. U kunt uw verzoek sturen naar Christiaens Yvan door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Christiaens Yvan

De informatie op de Christiaens Yvan website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Christiaens Yvan streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Christiaens Yvan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.